We will be on our Christmas break from 23 December 2025 at 1:00 p.m. and will be available again from 5 January 2026. Please note that new registrations and requests requiring manual processing will only be handled from this date onwards.
You may, of course, place orders and access downloads online at any time.
We wish you happy holidays, a restful break, and a healthy start to the New Year!
Your DIN Media
Standards Worldwide
Standards Worldwide
Phone +49 30 58885700-07
Technical rule
[CURRENT]
BVL L 00.00-50a(EG):2021-07
Untersuchung von Lebensmitteln - Kriterien für die Probenaufarbeitung und für die Analysemethoden zur amtlichen Kontrolle des Gehalts an Mykotoxinen in Lebensmitteln - Anhang II der Verordnung der Kommission vom 23. Februar 2006 zur Festlegung der Probenahmeverfahren und Analysemethoden für die amtliche Kontrolle des Mykotoxingehaltes in Lebensmitteln (401/2006) (ABl. EG L 70/12 vom 09.03.2006)
German title
Untersuchung von Lebensmitteln - Kriterien für die Probenaufarbeitung und für die Analysemethoden zur amtlichen Kontrolle des Gehalts an Mykotoxinen in Lebensmitteln - Anhang II der Verordnung der Kommission vom 23. Februar 2006 zur Festlegung der Probenahmeverfahren und Analysemethoden für die amtliche Kontrolle des Mykotoxingehaltes in Lebensmitteln (401/2006) (ABl. EG L 70/12 vom 09.03.2006)
Publication date
2021-07
Original language
German
Pages
1
Publication date
2021-07
Original language
German
Pages
1
Product information on this site:
Quick delivery via download or delivery service
Buy securely with a credit card or pay upon receipt of invoice