We will be on our Christmas break from 23 December 2025 at 1:00 p.m. and will be available again from 5 January 2026. Please note that new registrations and requests requiring manual processing will only be handled from this date onwards.
You may, of course, place orders and access downloads online at any time.
We wish you happy holidays, a restful break, and a healthy start to the New Year!
Your DIN Media
Standards Worldwide
Standards Worldwide
Phone +49 30 58885700-07
Technical rule
[CURRENT]
BVL L 00.00-71(EG):2021-07
Untersuchung von Lebensmitteln - Probenvorbereitung und Kriterien für die Analyseverfahren zur amtlichen Kontrolle der Ochratoxin-A-Gehalte in bestimmten Lebensmitteln - Anhang II der Richtlinie der Kommission vom 13. März 2002 zur Festlegung der Probenahmeverfahren und Analysemethoden für die amtliche Kontrolle der Ochratoxin-A-Gehalte in Lebensmitteln (2002/26/EG) (ABl. EG Nr. L 75/42 vom 16.3.2002)
German title
Untersuchung von Lebensmitteln - Probenvorbereitung und Kriterien für die Analyseverfahren zur amtlichen Kontrolle der Ochratoxin-A-Gehalte in bestimmten Lebensmitteln - Anhang II der Richtlinie der Kommission vom 13. März 2002 zur Festlegung der Probenahmeverfahren und Analysemethoden für die amtliche Kontrolle der Ochratoxin-A-Gehalte in Lebensmitteln (2002/26/EG) (ABl. EG Nr. L 75/42 vom 16.3.2002)
Publication date
2021-07
Original language
German
Pages
1
Publication date
2021-07
Original language
German
Pages
1
Product information on this site:
Quick delivery via download or delivery service
Buy securely with a credit card or pay upon receipt of invoice