Standards Worldwide
Standards Worldwide
Phone +49 30 58885700-07

Technical rule [WITHDRAWN] Article is not orderable

BVL L 02.02-4:1997-09

Untersuchung von Lebensmitteln - Nachweis einer gentechnischen Veränderung von Streptococcus therophilus in Joghurt durch Amplifizierung der veränderten DNA-Sequenz mit Hilfe der PCR (Polymerase Chain Reaction) und Hybridisierung des PCR-Produktes mit einer DNA-Sonde

German title
Untersuchung von Lebensmitteln - Nachweis einer gentechnischen Veränderung von Streptococcus therophilus in Joghurt durch Amplifizierung der veränderten DNA-Sequenz mit Hilfe der PCR (Polymerase Chain Reaction) und Hybridisierung des PCR-Produktes mit einer DNA-Sonde
Publication date
1997-09
Original language
German
Pages
7
Publication date
1997-09
Original language
German
Pages
7

Quick delivery via download or delivery service

Buy securely with a credit card or pay upon receipt of invoice

All transactions are encrypted

Replacement amendments

This document has been replaced by: BVL L 02.02-4:2024-11 .

Loading recommended items...
Loading recommended items...
Loading recommended items...
Loading recommended items...