w_7698_covf.[SIZE].gif

Technical rule [WITHDRAWN] Article is not orderable

BVL L 07.00-52:1997-01

Untersuchung von Lebensmitteln - Identifizierung von Staphylococcus carnosus, Staphylococcus xylosus und Micrococcus varians in Fleischerzeugnissen und Wurstwaren (Übernahme der gleichnamigen Deutschen Norm DIN 10111, Ausgabe Oktober 1996)

German title
Untersuchung von Lebensmitteln - Identifizierung von Staphylococcus carnosus, Staphylococcus xylosus und Micrococcus varians in Fleischerzeugnissen und Wurstwaren (Übernahme der gleichnamigen Deutschen Norm DIN 10111, Ausgabe Oktober 1996)
Publication date
1997-01
Original language
German
Pages
6
Publication date
1997-01
Original language
German
Pages
6

Quick delivery via download or delivery service

Buy securely with a credit card or pay upon receipt of invoice

All transactions are encrypted

Replacement amendments

This document has been replaced by: BVL L 07.00-52:2018-10 .

Loading recommended items...
Loading recommended items...
Loading recommended items...
Loading recommended items...