Dear Customers,

We will be on our Christmas break from 23 December 2025 at 1:00 p.m. and will be available again from 5 January 2026.
Please note that new registrations and requests requiring manual processing will only be handled from this date onwards.

You may, of course, place orders and access downloads online at any time.

We wish you happy holidays, a restful break, and a healthy start to the New Year!

Your DIN Media

w_7698_covf.[SIZE].gif

Technical rule [WITHDRAWN] Article is not orderable

BVL L 00.00-50a(EG):2008-12

Untersuchung von Lebensmitteln - Kriterien für die Probenaufarbeitung und für die Analysemethoden zur amtlichen Kontrolle des Gehalts an Mykotoxinen in Lebensmitteln - Anhang II der Verordnung der Kommission vom 23. Februar 2006 zur Festlegung der Probenahmeverfahren und Analysemethoden für die amtliche Kontrolle des Mykotoxingehaltes in Lebensmitteln (401/2006) (ABl. EG L 70/12 vom 09.03.2006)

German title
Untersuchung von Lebensmitteln - Kriterien für die Probenaufarbeitung und für die Analysemethoden zur amtlichen Kontrolle des Gehalts an Mykotoxinen in Lebensmitteln - Anhang II der Verordnung der Kommission vom 23. Februar 2006 zur Festlegung der Probenahmeverfahren und Analysemethoden für die amtliche Kontrolle des Mykotoxingehaltes in Lebensmitteln (401/2006) (ABl. EG L 70/12 vom 09.03.2006)
Publication date
2008-12
Original language
German
Pages
6
Publication date
2008-12
Original language
German
Pages
6

Quick delivery via download or delivery service

Buy securely with a credit card or pay upon receipt of invoice

All transactions are encrypted

Replacement amendments

This document has been replaced by: BVL L 00.00-50a(EG):2021-07 .

Loading recommended items...
Loading recommended items...
Loading recommended items...
Loading recommended items...